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ELIGIBILITY REQUIREMENTS
ISSUE DATE:
AUTHORITY: 32 CFR 199.3 

I. POLICY

An individual is considered to be eligible for TOP if they are shown as eligible on the 
Defense Enrollment Eligibility Reporting System (DEERS). The DEERS record will indicate 
the dates of eligibility. TRICARE for Life (TFL) eligibility requires Medicare Part B 
enrollment. Except for newborns, no one who is not enrolled on DEERS is eligible for 
TRICARE. If the beneficiary’s date of birth is within 365 days of the contractor’s eligibility 
query to DEERS, the contractor shall consider the newborn to be eligible.

- END -
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